Etusivu

Tunnelmaa, suomalaista suunnittelua ja ylellisyyttä

Uusi Design Hotel Levi avataan joulukuussa 2019. Hotellissamme on 77 eleganttia huonetta ja sviittiä sekä kokoustila.
Design Hotel Levi sijaitsee Levin sydämessä, rinteiden ja palvelujen äärellä, silti puhdas ja koskematon luonto on aivan
nurkan takana. Huoneista on lyhyt matka kylpyläämme ja ravintoloihimme. Hotellin välittömässä läheisyydessä voit siis
nauttia laadukkaasta ruoasta, rentoutua kylpylässä ja samalla nauttia Lapin huumaavan raikkaasta ilmasta sekä maisemista.

Hotellissamme olemme yhdistäneet nykyaikaista muotoilua sekä elementtejä Lapin luonnosta. Hotellin julkisivusta ja sisustuksesta löytyy harmaantuvaa Lapin honkaa, luonnonkiveä, puuta, poroaiheita sekä mustaa ja kuparia. Hotellivieraillamme
on mahdollisuus ihailla revontulten loistetta omasta huoneestaan, kaikissa 4-kerroksisen hotellirakennuksen huoneissa on joko parveke tai ranskalainen parveke. Hotellin ylin kerros, josta avautuu upea tunturinäkymä, on mahdollista varata kokonaisuudessaan omalle seurueelle.

Ravintola Kekäleen Design Aamiaisella haluamme tarjota hotellivieraillemme aitoja makuja ja energiaa päivään. Nauti
herkullinen buffet ja valitse lisäksi listaltamme mieleiset vaihtoehdot. Aamiaisemme koostuu raikkaista tuotteista ja sisältää lappilaisia makuja, sesongin herkkuja sekä orgaanista lähiruokaa. Ravintola Kekäleen Design Aamiainen on tarjolla talvikaudella marraskuusta huhtikuuhun.

Mediasivu

Design Hotel Levi avataan 12.12.2019

VARAA HUONE

Design Hotel Levi - Aula

Ravintolamme Levi Hotel Spa Resortissa

Design Hotel Levi - Kekäle Bar & Grill
Design Hotel Levi - Ahku Restaurant & Kitchen
Design Hotel Levi - Classic Pizza Restaurant