Aloita rentoutuminen

Taide ja luonto kokemukseksi kiedottuna

Pohjoinen maisema on luonnonvoimien uurtama. Nuo voimat ovat jalostaneet maisemasta teoksen, jonka ainutlaatuinen valo ja olosuhteet innoittavat tekijöitä. Ne synnyttävät ainutlaatuista taidetta, muotoilua ja arkkitehtuuria, sekä kasvattavat ihmisiä, jotka tuntevat luontonsa.

Tästä maaperästä nousee Design Hotel Levi, jonka harmaantuvasta Lapin hongasta veistetty silhuetti sulautuu ympäröivään maisemaan. Taianomainen ja ylellinen hotelli, jonka huoneet ovat kauniit kuin tunturiluonto.

Design Hotel Levi kutsuu paikkaan, jossa taide ja luonto kietoutuvat kokemukseksi. Toiseen todellisuuteen, jossa olet kotonasi.

Design Hotel Levi

Kauniit ja ylelliset huoneet

Design Hotel Levi on kuin teos. Hotellin huoneet ja sviitit kutsuvat sinut kokemaan revontulten hehkun omassa hotellihuoneessasi. Jokainen huone on elegantti kokonaisuus, jossa yhdistyvät suomalainen design, taide ja ympäröivä tunturimaisema.

Tarjoamme 56 upeaa ja maalauksellista Deluxe Double -huonetta kahdelle hengelle, 14 erillisellä makuuparvella varustettua modernia ja tyylikästä Deluxe Family-huonetta perheellle, 4 avaraa ja hienostunutta Deluxe Suite -sviittiä sekä 3 ainutlaatuista ja ylellistä Deluxe Suite Premium -päätysviittiä. Sviitteihin sisältyy olohuone, makuuhuone sekä design-sauna.
Upea Premium-aamiainen on yksi hyvä syy valita Design Hotel Levi! Ravintola Kekäleen aamiaiseen sisältyvät näyttävän noutopöydän aamiaisherkut suolaisesta makeaan. Lämminruoka valitaan listalta ja myös kahvi sekä tee tarjoillaan pöytään. Premium-aamiainen on tarjolla marraskuusta huhtikuun puoleen väliin. Muuna aikana aamiainen nautitaan Buffet Ravintola Ahkun noutopöydästä. Myös sisäänpääsy kylpylän altaisiin ja saunoihin sisältyy huonehintaan.

Deluxe Suite Premium

50 neliömetriä
Erillinen makuuhuone ja olohuone
King size -parivuode
Design-sauna
Erillinen kylpyamme ja suihku
Parveke tai ranskalainen parveke
Mahdollisuus lisävuoteeseen

Lue lisää

VARAA

Deluxe Suite

50 neliömetriä
King Size -parivuode
Design-sauna
Parveke
Olohuoneen sohvasta lisävuode tarvittaessa

Lue lisää

VARAA

Deluxe Family

24 neliömetriä
Vuoteet kahdelle hengelle
Makuuparvi, jossa lisävuoteet kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle
Suihkuhuone

Lue lisää

VARAA

Deluxe Double

24 neliömetriä
King Size -vuode
Suihkuhuone
Väliovella yhdistettäviä huoneita saatavilla

Lue lisää

VARAA

Taidetta ja muotoilua

Lapin erämaan valtava avaruus, luonnon äärimmäisyydet sekä raaka arktinen valo puhuttelevat luovaa mieltä. Design Hotel Levi antaa yhden muodon tälle luovuudelle. Hotellissa kohtaavat nykyaikainen pohjoismainen arkkitehtuuri, sisustussuunnittelu, kuvataiteet, kuvanveisto, tilataide ja valotaide, unohtamatta suurista ikkunoista avautuvaa luonnonkaunista maisemaa. Lopputulos on ainutlaatuinen, taianomainen ja moderni. Lappi tavalla, jota et ole kokenut aikaisemmin.

Lue lisää

Ravintolamme

Hotellimme vierailla on käytössään erinomainen valikoima erilaisia ravintoloita. Ravintolamme tarjoavat herkkuja jokaiseen tilanteeseen: burgereista ja pizzoista kotimaiseen ja mannermaiseen keittiöön sekä taidokkaasti rakennettuihin fine dining -menuihin.

Lue lisää

Sijainti
67°48'13.4"N 24°47'57.9"E

Levi Hotel Spa Resort sijaitsee 170 kilometriä napapiirin pohjoispuolella. Aikoinaan pieni lappilainen kylä, Levi on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden johtavia laskettelukohteita sekä Suomen suosituin ympärivuotinen aktiviteettikeskus. Levi on legendaarisesta yöelämästään tunnettu urbaani lomakeskus keskellä Lapin erämaata, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, aktiviteetteja ja viihdettä sadoilletuhansille kotimaisille ja ulkomaisille kävijöille vuosittain.