Aloita rentoutuminen

TIEDOTE 3.12.2019 – Levi Hotel Spa Resortin uusi luksushotelli Design Hotel Levi avasi ovensa lauantaina 30. marraskuuta. Hotellin tekee kotimaisittain ainutlaatuiseksi sen aidosti taiteeseen ja suomalaiseen huippumuotoiluun keskittyvä konsepti, joka tarjoaa vieraalle taianomaisen kokonaiselämyksen.

Hotellihuoneiden sisustuksen ja tunnelman suunnitellut rovaniemeläis-helsinkiläinen sisustussuunnittelija Tuula Ylinenpää kertoo, että jokaisesta huoneesta on pyritty rakentamaan elegantti kokonaisuus, jossa yhdistyvät suomalainen design, taide ja ympäröivä tunturimaisema.

– Hotellihuoneen tulisi aina olla elämyksellinen. Design Hotel Levin huoneiden ylellinen sisustus perustuu erikoisiin ratkaisuihin, persoonallisiin väreihin, valoon ja varjoon sekä dramaattisiin kontrasteihin, jotka luovat vahvan ja omaleimaisen tunnelman, kuvailee Ylinenpää. 

– Huoneiden kalusteet, valaisimet, pinnat ja tekstiilit ovat upean visuaalisia. Niiden laadun näkee ja tuntee: puusepäntyötä, marmoria, villaa, samettia ja puhallettua lasia. Huonekaluissa on mukana Harri Koskisen, Timo Ripatin, Adean, Nikarin ja Hakolan suomalaista huippumuotoilua. Päiväpeitot ovat Johanna Gullichsenin kudottua kangasta. Mukana on myös Katriina Nuutisen lasivalaisimia sekä Eero Aarnion klassikkomuotoilua. Huoneiden design-kokolattiamatot ovat väritykseltään ja pinnaltaan kuin jäkälää. Joutsenen paksut untuvatyynyt ja -täkit viimeistelevät hotellin laadukkaat vuoteet. Jokainen pinta on käsin kosketeltavan kokemuksellinen, Ylinenpää jatkaa.

– Lopputuloksen kruunaavat Missonin pehmeät ja muhkeat Keith-kylpytakit ja pyyhkeet, joiden tavaramerkkinä tunnettu sahalaitakuviointi heijastelee hotellin värimaailmaa sekä sisätilojen ja käytävien harkittua kulmikkuutta. Design Hotel Levi tuo muotoilun konkreettisesti iholle. Se on kokonaiselämys, jonka jokainen yksityiskohta henkii nautiskelua ja laatua, kertoo Ylinenpää.

Design Hotel Levi sijaitsee Levin hiihtokeskuksen rinteiden juurella, tunturikylän sydämessä, lähellä monipuolisia ravintoloita ja kattavia palveluita. Samalla Lapin luonto on aivan nurkan takana. Hotellin 77 huonetta ja Levi Hotel Spa -kylpylähotellin 203 huonetta muodostavat kylpylän ja ravintoloiden ympärille rakentuvan Levi Hotel Spa Resort -lomakeskuskokonaisuuden, joka mahdollistaa lomien räätälöinnin niin lapsiperheille, patikkaturisteille kuin ylellisempää kokonaisuutta etsiville.