Aloita rentoutuminen

Levi Hotel Spa Resort

Design Hotel Levi on osa kylpylästään tunnettua Levi Hotel Spa Resort -lomakeskusta. Levi Hotel Spa Resortin hotellit, ravintolat ja kylpylä tarjoavat hyvinvointia ja ihanan ylellisiä hetkiä arjen yläpuolella. Kaikki huoneemme sijaitsevat suoraan Levin rinteiden alapuolella, lähellä kylpylämme altaita ja hyvinvointipalveluita, kokoustiloja, monipuolisia ravintoloita sekä palveluita.

Levi Hotel Spa Resort tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ja eri hintaisia huoneita, joista löydät varmasti sopivan majoituksen. Matkustatko yksin vai puolisosi, lastesi, kavereidesi tai vaikkapa joukkueesi kanssa? Valitse vain sopiva huone ja tule nauttimaan hetkistä arjen yläpuolella, rinteiden juurella.

Design Hotel Levi

Spa & Wellness

Tunturissa sijaitseva tunnelmallinen kylpylämme tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hauskanpitoa kaiken ikäisille. Kylpylästämme löydät mm. suuren pääaltaan vesiliukumäellä, sisä- ja ulkoporealtaat ympäri vuoden, ulkoaltaan, vesijuoksualtaan, kuumavesialtaan, kylmävesialtaan, kävelyaltaan, 2 lastenallasta, 20m x 10m fitness-altaan, suomalaisen saunan, kelosaunan ja höyrysaunan.

Lue lisää

Lastenmaailma Ailu Family Fun

Ailu Family Fun -lastenmaailma on hotellin paras paikka perheen pienimmille. Lastenmaailma on varustettu sen viimeisimmillä puuhapaikoilla ja leikkivälineillä. Samalla hankimme konsolipelialueelle uusia, laadukkaita lasten pelejä. Lähes 300 neliömetrin tilasta löytyy mm. pallomeri, kiipeilyteline, suuri määrä leluja sekä paljon muuta hauskaa.

Lue lisää

Vaikuttava yritystilaisuus

Lomakeskuksemme monipuoliset ravintolat ja kokoustilat, erinomaiset catering- ja ohjelmapalvelut sekä laaja valikoima erilaisia huoneita mahdollistavat juuri oikeanlaisen tilaisuuden. Ympäristömme on tilaisuuksille täydellinen: sijaitsemme Suomen suosituimman ympärivuotisen aktiviteettikeskuksen rinteiden juurella, keskellä Lapin luontoa, tunturikylässä, joka tunnetaan legendaarisesta yöelämästään.

Lue lisää

Golffaa yöttömässä yössä, laskettele revontulten valossa

Levi on yksi Pohjoismaiden johtavia laskettelukohteita sekä Suomen suosituin ympärivuotinen aktiviteettikeskus. Levi on legendaarisesta yöelämästään tunnettu urbaani lomakeskus keskellä Lapin erämaata, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, aktiviteetteja ja viihdettä sadoilletuhansille kotimaisille ja ulkomaisille kävijöille vuosittain. Samalla villi tunturimaisema on aina vain nurkan takana. Kesällä meillä on yötön yö, ja talviaikaan revontulet, tähtikirkkaat yöt ja kaamos. 16 päivää Levillä kestävä kaamos on salaperäistä aikaa, kun aurinko ei nouse lainkaan horisontin yläpuolelle.

Lentoasema

Kittilän lentoasema, 14 km Levitunturilta
Rovaniemen lentoasema, 170 km

Katso lennot

Rautatieasemat

Kolari, 90km
Rovaniemi, 170km

Katso junat ja yhteysbussit

Levin Matkailuneuvonta

Kaipaatpa sitten ohjeita tai inspiraatiota lomallasi, niin Levin Matkailuneuvonta vastaa kysymyksiisi koskien esimerkiksi aikatauluja, aukioloaikoja, ruokapaikkoja, ohjelmia, reittejä, nähtävyyksiä tai retkikohteita.

Varaa ohjelmaa ja aktiviteetteja

Levi Ski Resort

Levi Ski Resort on Suomen suosituin ympärivuotinen aktiviteettikeskus, joka palvelee vuosittain noin 600 000 kävijää. Levi tunnetaan kansainvälisesti yhtenä alppihiihdon maailmancupin osakilpailupaikkana.

levi.ski

Miten onnistuimme?

Voit lähettää meille kommentteja ja palautetta käyttämällä alla olevaa lomaketta. Käsittelemme kaiken henkilökohtaisen tiedon yksityisyyttäsi kunnioittaen, eikä henkilökohtaista tietoa jaeta ulkopuolisten tahojen kanssa.    Tähdellä* merkityt kentät ovat pakollisia