Aloita rentoutuminen

Kokoustilat, yritystapahtumat ja virkistyspäivät mittatilaustyönä

Design Hotel Levin elegantit huoneet, monipuoliset kokoustilat sekä ravintola Kekäleen tunnelmallinen hiiligrillikeittiö luovat unohtumattomat puitteet, joissa yritystapahtuma, tyky- ja tyhypäivä tai kokous on aina uniikki. Sijaintimme Suomen suosituimman ympärivuotisen aktiviteettikeskuksen rinteiden juurella, keskellä Lapin luontoa sekä legendaarisesta yöelämästään tunnetun tunturikylän kupeessa tekevät ympäristöstämme täydellisen erilaisille tilaisuuksille. Meillä työ, huvi, taide ja design sekä upeat elämykset sulautuvat luontevasti yhteen.

DHL Yrityssivu Naava Design Hotel Levi

Taianomainen kokoushotelli mahdollistaa kaiken

Ylellisestä hotellistamme löytyy laaja valikoima persoonallisia huoneita ja kokoustiloja, jotka mahdollistavat tarkasti toiveisiinne ja budjettiinne räätälöitävän kokonaisuuden. Yritystilaisuuden, kokouksen tai virkistyspäivän yhteyteen on helppo yhdistää ulkoilua, liikuntaa tai muita upeita Levin elämyksiä. Ohessa on muutamia esimerkkejä aktiviteeteistä ja palveluista, joita vieraamme ovat kehuneet.

Elämykset

Koe Lappi läheltä! Polar Star Travel tarjoaa rentouttavaa ja virkistävää ohjelmaa kokouksen oheen niin talvi- kuin kesäkaudella.

Tutustu tarjontaan

Lauttasauna

Varaa ryhmällesi unohtumaton lappilainen kokemus arktisessa saunassa. Immelin kartanosta löydät tienoon lempeimmät löylyt!

Varaa sauna

Pyöräretket

Aktiivisille kokousryhmille suosittelemme fatbike-retkeä Levitunturissa pitkän työpäivän päätteeksi. Tutustu pyöräretkiin tunturissa osoitteessa levi.fi!

Levi.fi

Lentokenttäkuljetus

Ajomatka Kittilän lentokentältä hotellille kestää noin 10 min. Tutustu Levin Saföörin palveluihin ja varaa kuljetus.

Varaa kuljetus

Me huolehdimme,
nauttikaa te helppoudesta

Design Hotel Levin henkilökunnalla on vankka kokemus kokousten ja suurten tilaisuuksien järjestämisessä. Palvelemme vuosittain kokousasiakkaita yli 20 maasta ja toteutamme tilaisuuksia tuhansille ihmisille ympäri maailman.

Perille yhdessä hujauksessa

Leville on helppo saapua maanteitse ja Helsingistä Kittilään lentää vain reilussa tunnissa, joten yritystilaisuuden tai asiakastapahtuman järjestäminen on mahdollista myös kauempaa tuleville.

Jos haluatte tietää lisää yhteyksistä tai mistä tahansa muusta, kokouspalvelumme on aina valmiina auttamaan:

+358 16 646 301
SALES@DESIGNHOTELLEVI.FI

Kokoustilat

Kokoustila Naava

Modernin raikas kokoustila sijaitsee aivan Design Hotel Levin vastaanoton ja ravintoloiden läheisyydessä. Naava soveltuu erilaisten yksityistilaisuuksien viettämiseen, esim. merkkipäiville tai cocktailtilaisuuksiin.

69 neliömetriä
20 henkilöä
Datatykki

Kokoustilat
Aakenus ja Lainio

Tunnelmalliset kokoustilat löytyvät kahdesta erillisestä hotellirakennuksesta. Tilojen hirsiset seinät henkivät rauhoittavaa Lapin tunnelmaa saaden työn tuntumaan luksukselta. Tilojen yhteyteen on varattavissa myös kokoustilan viereinen tilaussauna.

69 neliömetriä
20–30 henkilöä
Datatykki

Kokoustilat
Jäkälä ja Kaarna

Resortin kaksi suurinta kokoustilaa sijaitsevat saman aulan ympärillä ja aulan kahvioon saa vaivattomasti järjestettyä esim. alkumaljat tai välipalat. Jäkälä ja Kaarna voidaan myös yhdistää yhdeksi, 160 hengelle sopivaksi kokoustilaksi.

Jäkälä
152 neliömetriä
36–100 henkilöä
Äänentoisto
Datatykki

Kaarna
142 neliömetriä
30–80 henkilöä
Äänentoisto
Datatykki

Jätä yhteydenottopyyntö

Kokous, koulutustilaisuus, asiakastapahtuma, tyky- tai tyhypäivä, juhlat, kick-off vai jotain muuta? Jätä toiveesi ja yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle ja yrityksellesi sopiva elämys.

    Tähdellä* merkityt kentät ovat pakollisia